۱۱ راهکار درمان افسردگی در خانه!

۱۱ راهکار درمان افسردگی در خانه|depression treatment at home

۱۱ راهکار درمان افسردگی در خانه!

درمان افسردگی

افسرده بودن احساس درماندگی را به دنبال دارد. در کنار درمان و گاهی اوقات دارو، کارهای زیادی هست که می‌توانید به تنهایی برای درمان افسردگی و مقابله با آن انجام دهید. تغییر رفتار شما – فعالیت بدنی، سبک زندگی و حتی طرز فکر شما – همگی درمان‌های طبیعی افسردگی هستند.

برخی افراد مبتلا به افسردگی برای مدیریت شرایط خود و این که احساس بهتری داشته باشند، ترجیح می دهند دارو مصرف نکنند. درمان‌ افسردگی با روش‌های خانگی ممکن است برای انواع خفیف‌تر افسردگی مفید باشد.

درمان جایگزین چیست؟

درمان جایگزین نوعی درمان به‌صورت مکمل است که می‌تواند شامل هر چیزی باشد، از رژیم غذایی و ورزش گرفته تا شرایط ذهنی و تغییرات سبک زندگی، مثل:

  • طب سوزنی
  • رایحه درمانی
  • بیوفیدبک (یک روش درمانی نوین جهت بررسی و ثبت علائم زیستی بدن و ایجاد تغییرات در جهت بهبود آن‌ها)
  • درمان‌های کایروپراکتیک (روش پزشکی جهت بهبود حرکت ستون فقرات و بهبود عملکرد فیزیکی بدن)
  • تجسم یا مدیتیشن هدایت‌ شده (تکنیک تمدد اعصاب با تجسم محیط های مثبت و آرام مانند یک ساحل زیبا یا یک چمنزار آرام )
  • استفاده از مکمل‌های غذایی
  • هیپنوتیزم
  • ماساژ درمانی
  • مراقبه
  • موزیک تراپی
  • یوگا

چطور افسردگی را درمان کنیم؟

برای حال خوب و گذر از افسردگی در ابتدا باید بخواهید! بخواهید که از این دوران گذر کنید. همت کنید، تلاش کنید و هیچ زمان ناامید نشوید. در افسردگی ماندن و هیچ کاری جهت بهبود نکردن، راحت‌ترین کاریست که می‌توانید انجام دهید! از همین امروز برای زندگی‌ بهتر و شاداب‌تر تلاش و مبارزه کنید. نکات زیر می‌توانند به درمان افسردگی در خانه به شما کمک کنند:

  1. وارد یک ‌روال عادی شوید. اگر افسرده هستید، به یک‌روال نیاز دارید. افسردگی می‌تواند نظم و انضباط را از زندگی شما دور کند. تنظیم یک برنامه روزانه می‌تواند به شما کمک کند تا به مسیر خود بازگردید. برنامه ریزی کنید و به آن پایبند باشید.
  2. هدف‌گذاری کنید. وقتی افسرده هستید، ممکن است احساس کنید نمی‌توانید کاری انجام دهید. این باعث می‌شود احساس بدتری نسبت به خودتان داشته باشید. برای بهبودی، اهداف روزانه را برای خود تعیین کنید. اهداف خود را به صورت اهداف کوتاه مدت و بلند مدت تنظیم کنید. برای آن‌ها برنامه ریزی کنید و انجام بدهید.
  3. ورزش کنید. ورزش می‌تواند تولید مواد شیمیایی به نام اندورفین که باعث ایجاد حس خوب می‌شوند را تقویت کند. همچنین ممکن است فواید طولانی‌ مدتی برای افراد مبتلا به افسردگی داشته باشد. ورزش منظم مغز را تشویق می‌کند تا شاداب‌تر و فعال‌تر باشد. یوگا و مدیتیشن می‌توانند به آرامش و درنهایت به افسردگی کمک کنند.
  4. غذای سالم بخورید. هیچ رژیم غذایی جادویی وجود ندارد که افسردگی را برطرف کند. با این‌حال، مراقب آنچه می‌خورید باشید. اگر افسردگی باعث پرخوری شما می‌شود، کنترل غذا خوردن به شما کمک می‌کند احساس بهتری داشته باشید. رژیم غذایی سالم داشته باشید. مصرف شیرینی‌جات را کاهش بدهید.
  5. خواب کافی داشته باشید. افسردگی می‌تواند به‌اندازه کافی خوابیدن را سخت کند. خواب کم می‌تواند افسردگی را بدتر کند. سبک زندگی خود را تغییر بدهید. هرروز در ساعت معینی به رختخواب بروید و بیدار شوید. سعی کنید چرت نزنید و همه‌چیزهایی که حواستان را پرت می‌کند را از اتاق ‌خواب خود خارج کنید.
  6. مسئولیت‌ پذیر باشید. زمانی که افسرده هستید، ممکن است از زندگی عقب‌نشینی کنید و مسئولیت‌های خود را در خانه و محل کار کنار بگذارید. درگیر بودن و داشتن مسئولیت‌های روزانه می‌تواند به شما کمک کند سبک زندگی خود را حفظ کنید و می‌تواند به مقابله با افسردگی کمک کند. این کار به شما احساس موفقیت می‌دهد.
  7. افکار منفی را به چالش بکشید. در مبارزه با افسردگی، بسیاری از کارهایی که باید انجام داد به‌صورت ذهنی است یعنی تغییر طرز فکر. وقتی افسرده هستید، به بدترین نتایج ممکن می‌رسید. زمانی که احساس منفی نسبت به خود دارید، منطقی فکر کنید. ممکن است احساس کنید هیچ‌کس شما را دوست ندارد، اما آیا شواهد واقعی برای آن وجود دارد؟ ممکن است احساس کنید بی‌ارزش‌ترین فرد روی کره زمین هستید، اما آیا واقعاً این احتمال وجود دارد؟ این کار نیاز به تمرین دارد، اما به ‌مرور زمان می‌توانید افکار منفی را قبل از اینکه از کنترل خارج شوند، از بین ببرید.
  8. از مکمل‌ها استفاده کنید. قبل از استفاده با پزشک خود مشورت کنید. پزشکان می‌گویند شواهد امیدوارکننده‌ای برای برخی مکمل‌ها برای کنترل افسردگی وجود دارد. این مکمل‌ها شامل روغن ماهی، اسیدفولیک و… می‌شوند.
  9. کار جدید و متفاوت انجام دهید. تجربه تازه‌ای کسب کنید.
  10. تفریح ​​کنید. اگر افسرده هستید، برای چیزهایی که از آن‌ها لذت می‌برید، وقت بگذارید. مکان جدیدی را کشف کنید! و هرگز دست از تلاش برندارید.
  11. از مصرف الکل و سایر مواد مخدر خودداری کنید. سوءاستفاده از مواد در افرادی که افسردگی دارند رایج است. ممکن است برای مقابله با علائم افسردگی خود به الکل، ماری‌جوانا یا سایر مواد مخدر روی ‌آورید. اما مصرف مواد مخدر می‌تواند نحوه عملکرد مغز را تغییر دهد. مواد مخدر باعث بدتر شدن شرایط یا منجر به مشکلات سلامت روان می‌شود.

تکنیک‌های دیگری نیز برای درمان افسردگی در خانه وجود دارد مانند ماساژ درمانی، موسیقی‌درمانی و یا استفاده از تکنیک‌های ذهنی مانند تصویرسازی هدایت‌شده و غیره. برای به‌کارگیری هرکدام از این روش‌ها می‌توانید با پزشک خود صحبت کنید که کدام درمان‌های مکمل و جایگزین ممکن است برای شما مفید باشد.

برای آنکه بدانید بهترین داروهای ضد افسردگی کدام‌اند؟ روی لینک درج شده کلیک کنید.

شما می‌توانید تنها با یک کلیک داروی کمیاب خود را پیدا کنید! روی لینک درج شده کلیک کنید.