آشنایی با داروهای فشار خون بالا و راه‌های درمان آن

آشنایی با داروهای فشار خون بالا|High blood pressure medications

آشنایی با داروهای فشار خون بالا و راه‌های درمان آن

فشارخون بالا چیست؟

وقتی قلب خون را پمپاژ می‌کند، خون فشاری به دیواره‌ رگ‌ها وارد می‌کند که به آن فشارخون گفته می‌شود. افزایش فشارخون که به آن فشارخون بالا نیز گفته می‌شود، بیماری است که در آن خون در رگ‌های خونی (شریان‌ها) با فشاری بالاتری از حد طبیعی جریان می‌یابد. افراد معمولا برای کنترل این بیماری به داروهای فشار خون بالا نیاز دارند.

چه کسانی تحت تأثیر فشارخون بالا هستند؟

تقریباً از هر 3 نفر 1 نفر فشارخون بالا دارد. یعنی بیش از 100 میلیون بزرگ‌سال آمریکایی، فشارخون بالا دارند؛ اما فقط نیمی از این افراد، شرایط خود را تحت کنترل دارند. بسیاری از افراد در اواخر دهه 30 یا اوایل 40 سالگی به فشارخون بالا مبتلا می‌شوند. این بیماری با افزایش سن بیشتر اتفاق می‌افتد. با این‌حال، به دلیل اپیدمی چاقی، ممکن است کودکان نیز به فشارخون مبتلا ‌شوند.

چرا مهم است بدانیم که آیا فشارخون بالا داریم؟

تشخیص زود هنگام فشارخون بالا بسیار مهم است. فشارخون بالا اغلب به‌عنوان «قاتل خاموش» شناخته می‌شود زیرا ممکن است هیچ علامتی نداشته باشد. فشارخون بالا شما را در معرض افزایش خطر بیماری قلبی، نارسایی قلبی و سکته مغزی قرار می‌دهد. بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری، در سال 2013، بیش از 360000 مرگ در ایالات ‌متحده ثبت ‌شده که فشارخون بالا به‌عنوان یک علت اولیه یا تشدیدکننده بوده است. در صورتی که این بیماری را با مصرف داروهای فشار خون بالا می‌توان به راحتی کنترل کرد.

داروهای فشارخون بالا

این بیماری با افزایش سن تشدید می‌شود و نمی‌توان به راحتی آن را تشخیص داد. بنابراین از پزشک خود بخواهید فشارخون شما را به‌صورت دوره‌ای اندازه‌گیری کند.

داگلاس تروکمورتون، معاون مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات دارویی سازمان غذا و داروی آمریکا، می‌گوید: فشارخون بالا اغلب «قاتل خاموش» نامیده می‌شود، زیرا معمولاً تا زمانی که به بدن آسیب نرساند، هیچ علامتی ندارد. بسیاری از مطالعات نشان داده‌اند که کاهش فشار خون با استفاده از داروها، این آسیب را کاهش می‌دهد.

سازمان غذا و دارو آمریکا بسیاری از داروهای فشار خون بالا را برای درمان این بیماری تائید کرده است، که عبارتند از:

  • داروهای ادرارآور یا «قرص‌های آب» که به کلیه‌ها کمک می‌کنند آب و نمک اضافی بدن را دفع کنند و حجم خون را کاهش دهند.
  • مهارکننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE) و مسدودکننده‌های گیرنده آنژیوتانسین 2 (ARBs)، فشارخون را با شل کردن عروق خونی کاهش می‌دهند.
  • مسدودکننده‌های بتا که همچنین باعث می‌شوند، قلب با نیروی کمتری ضربان داشته باشد.
  • داروهایی که مستقیماً رگ‌های خونی را شل می‌کنند. این‌ها شامل مسدودکننده‌های کانال کلسیم (CCBs) و سایر گشادکننده‌های مستقیم (آرامش‌دهنده) عروق خونی می‌شوند.
  • مسدودکننده‌های آلفا که تکانه‌های عصبی را که رگ‌های خونی را سفت می‌کنند، کاهش می‌دهند.
  • مهارکننده‌های سیستم عصبی که تکانه‌های عصبی از مغز را برای شل کردن رگ‌های خونی کنترل می‌کنند.

کنترل بیماری فشار خون

بسیاری از افراد مبتلا به فشارخون بالا ممکن است برای کنترل بیماری خود، به بیش از یک دارو نیاز داشته باشند. پزشک می‌تواند به شما بگوید که آیا باید دارو مصرف کنید یا خیر و در این صورت، کدام دارو ممکن است برای شما بهترین باشد.

برخی از افراد می‌توانند با کاهش وزن، محدود کردن مصرف نمک و ورزش، فشارخون خود را کاهش دهند، اما برای اکثر افراد، این مراحل کافی نیست. اکثر مردم برای کنترل این بیماری به داروهای فشار خون بالا نیاز دارند و احتمالاً در تمام زندگی خود به آن نیاز خواهند داشت.

شما با استفاده از مرجع اطلاعات دارویی داروگ می‌توانید اطلاعات کامل درباره دارو خود را بیابید.
برای آشنایی با مرجع اطلاعات دارویی داروگ روی لینک درج شده کلیک کنید.

همچنین جهت آشنایی با خدمات داروگ، بزرگ‌ترین سامانه اینترنتی تهیه دارو کمیاب، روی لینک آن کلیک کنید